Activiteiten


Strandritten

U heeft het hele jaar door de mogelijkheid om bij ons een rit te maken, op zowel beginnend, half gevorderd als gevorderd niveau. We volgen prachtige route’s over het strand, door de duinen en door het bos. De ritten vinden plaats in kleine groepjes onder begeleiding. Vanwege onze kleinschaligheid is het aan te raden om vooraf te reserveren. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Gelieve buiten de openingstijden om contact op te nemen via het contactformulier, sms of Whatsapp. U krijgt dan doorgaans binnen 24 uur reactie. Voor de ritten geldt dat we een maximum gewicht aanhouden van 90 kg.


Paardrijlessen

Wij verzorgen rijlessen voor zowel kinderen als volwassenen.

In de vakanties worden er dagelijks rijlessen gegeven voor kinderen vanaf 6 jaar. Er worden aparte lessen gegeven voor beginners en gevorderden. In de beginnerslessen leren kinderen spelenderwijs de beginselen van het paardrijden, zoals sturen, figuren rijden en kleine stukjes draven. Tijdens de gevorderde lessen komt ook het galopperen aan bod en wordt er meer aandacht besteed aan de houding. Hierbij vinden wij het vooral belangrijk dat kinderen plezier hebben. Lessen worden gegeven in groepjes van maximaal acht kinderen. U heeft ook de mogelijkheid om uw kind privé rijles te laten volgen.

Ook voor volwassenen verzorgen wij privé paardrijlessen of lessen in kleine groepjes. Afgestemd op uw niveau en wens richten wij deze lessen in. Hierbij kunt u denken aan het onder de knie krijgen van de beginselen van het paardrijden, het overwinnen van angst of een extra stapje willen zetten richting de dressuur.

Ook buiten de openingstijden om kunt u een les bij ons reserveren. Gelieve hiervoor wel tijdig contact met ons opnemen. 


Wandelpony’s

Voor kinderen van alle leeftijden kunt u bij ons een pony meenemen aan de hand. Op deze wijze kunt u mooie tochtjes afleggen naar het strand, door de duinen of door het bos. Doorgaans geldt dat u niet hoeft te reserveren. Wilt u graag meerdere pony’s huren? Dan is het wel handig om vooraf contact met ons op te nemen.


Pensionstalling

Graag uw paard meenemen op vakantie? Wij bieden stalling en weidegang, op zowel vol- als halfpension basis. Onze stal is ideaal gelegen aan de ruiterroute naar het strand. Tevens kunt u gebruik maken van onze buitenrijbaan. Paarden die bij ons gestald staan hebben een eigen stukje land ter beschikking. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een box te huren.

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van onze paarden. Daarom zijn onze paarden geënt en ontwormd. Dit verlangen wij ook van onze pensionpaarden. 

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.


Ponymiddagen

In de zomervakantie (zie voor data de openingstijden) organiseren wij op de Dinsdagen leuke ponymiddagen voor kinderen vanaf 6 jaar, waarop kinderen spelenderwijs een middag met de pony’s bezig zijn. Leuke activiteiten volgen elkaar op, zoals een huifkartocht, ‘pimp my pony’, rijles, hoefijzer gooien enzovoort. We kleden dit vaak aan met een leuk thema zoals piraten, indianen of cowboy’s.