Voldoende plek

Voldoende plek

Voldoende plek

Momenteel hebben wij nog voldoende plaats. Wel verwachten we dat het in oktober vanwege de Duitse en Nederlandse herfstvakanties weer vol gaat lopen. Daarom raden we u wel aan om tijdig te reserveren!

Hoe te reserveren?

Je kunt een strandrit of rijles inplannen via het contactformulier op de contactpagina of door een WhatsAppbericht te sturen naar ons vaste telefoonnummer: +31 (0)519-554926 Vanwege aanhoudende drukte in combinatie met de geldende coronamaatregelen, behandelen alleen reserveringen die binnenkomen via WhatsApp of via het contactformulier. We verzoeken je vriendelijk om voor reserveringen niet naar onze balie te komen.

Uiteraard mag je ons bellen voor vragen, maar hou er rekening mee dat we in het hoogseizoen veel aanvragen ontvangen en onze medewerker je kan vragen om een berichtje te sturen. We verwerken aanvragen op basis van aanvraagdatum. Als je in het hoogseizoen zeker wil zijn van een plekje, adviseren we je om ruim van tevoren* een reservering te plaatsen.

*Doordat we een kleinschalige stal zijn, kan dit betekenen dat je in het hoogseizoen een week tot enkele weken van tevoren dient te reserveren.