Op tijd reserveren

Op tijd reserveren

paarden stappend door de duinen met vuurtoren

Op tijd reserveren

Graag willen we je vragen om zo vroeg mogelijk je reservering te maken. We proberen wanneer we gesloten zijn dagelijks alle aanvragen te beantwoorden, maar houd er wel rekening mee dat het soms ook een dagje kan duren.

Hoe te reserveren?

Je kunt een strandrit of rijles inplannen via het contactformulier op de contactpagina of door een WhatsAppbericht te sturen naar ons vaste telefoonnummer: +31 (0)519-554926. Wij behandelen alleen reserveringen die binnenkomen via WhatsApp of via het contactformulier. We verzoeken je vriendelijk om voor reserveringen niet naar onze balie te komen.

Uiteraard mag je ons bellen voor vragen, maar hou er rekening mee dat we in het hoogseizoen veel aanvragen ontvangen en onze medewerker je kan vragen om een berichtje te sturen. We verwerken aanvragen op basis van aanvraagdatum. Als je in het hoogseizoen zeker wil zijn van een plekje, adviseren we je om ruim van tevoren* een reservering te plaatsen.

*Doordat we een kleinschalige stal zijn, kan dit betekenen dat je in het hoogseizoen een week tot enkele weken van tevoren dient te reserveren.