Op tijd reserveren voor de kerstvakantie

Op tijd reserveren voor de kerstvakantie

Op tijd reserveren voor de kerstvakantie

Vanaf Zaterdag 6 november zijn we gesloten. We zijn in de kerstvakantie weer geopend van 27 tot en met 31 december. We raden je aan om tijdig te reserveren voor de kerstvakantie, zodat je verzekerd bent van een plekje! Houd er wel rekening mee dat vanwege het winterweer de rijbak in december niet altijd bruikbaar is, we zullen tegen die tijd moeten zien of rijlessen dan mogelijk zijn. Ritten gaan in principe altijd gewoon door, mits de regen niet met bakken naar beneden komt en het niet onweert. Let op: Op 31 december zijn wij geopend tot 13:00!

Graag tot dan!

Hoe te reserveren?

Je kunt een strandrit of rijles inplannen via het contactformulier op de contactpagina of door een WhatsAppbericht te sturen naar ons vaste telefoonnummer: +31 (0)519-554926 Vanwege aanhoudende drukte in combinatie met de geldende coronamaatregelen, behandelen alleen reserveringen die binnenkomen via WhatsApp of via het contactformulier. We verzoeken je vriendelijk om voor reserveringen niet naar onze balie te komen.

Uiteraard mag je ons bellen voor vragen, maar hou er rekening mee dat we in het hoogseizoen veel aanvragen ontvangen en onze medewerker je kan vragen om een berichtje te sturen. We verwerken aanvragen op basis van aanvraagdatum. Als je in het hoogseizoen zeker wil zijn van een plekje, adviseren we je om ruim van tevoren* een reservering te plaatsen.

*Doordat we een kleinschalige stal zijn, kan dit betekenen dat je in het hoogseizoen een week tot enkele weken van tevoren dient te reserveren.